Hem // Ekonomi // Tomt i kassan efter jul? Skaffa pengar snabbt!

Tomt i kassan efter jul? Skaffa pengar snabbt!

Behöver du snabba pengar? I så fall bör du läsa vidare. Här nedan ges tips på hur du kan göra för att få snabba pengar på ett lagligt sätt. Det enda du behöver göra är att lägga lite av din tid och energi på det för att det ska fungera.

Så får du pengar snabbt

Många upplever en skral ekonomi, speciellt vid årets slut då alla julklappar har införskaffats och den sista kronan har lagts på att få till det där perfekta julfirandet. Dock är det många som får ta smällen i januari när decemberlönen är slut långt innan januarilönen betalas ut. I värsta fall har man köpt sina julklappar på avbetalning eller faktura så att man får ta smällen långt efter att julen är förbi. Den som inte har lagt upp en budget och tänkt långsiktigt ligger i så fall väldigt risigt till ekonomiskt. I ett sådant läge är det lätt att hamna i en skuldfälla då många tar sms-lån för att få ekonomin att gå runt, men det är dumt. Istället kan man använda sig av bättre sätt att få pengar snabbt, som exempelvis att:

  • Sälja guld, diamanter och silverföremål.

Har du ärvt en låda med gamla silverbestick? I så fall finns det pengar att hämta i den. Detsamma gäller för guldföremål med/utan diamanter. Gamla vigselringar eller örhängen av guld finns det alltid stora pengar i. Att sälja sitt guld är ett mycket bättre alternativ än att ta ett smålån.

  • Extraknäcka hos vänner och bekanta.

För att få in några extra kronor snabbt kan du utföra små tjänster hos vänner och bekanta. Skotta snö, var hundvakt eller barnvakt och ställ upp med det du kan.

  • Sälja kläder och möbler.

Ett effektivt sätt att få snabba pengar är även att sälja saker. Sälj möbler och kläder som inte används så att du får mer plats och mer pengar på köpet.

Inlaggd underEkonomi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *